Handelsbetingelser og Persondatapolitik

                                                        

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Brændselmesteren  v/Palle G. Christensen

Organisationsform : enkeltmandsvirksomhed

CVR-nr. 12705697 

Adresse: Brønderslevvej 64, 9900 Frederikshavn

Mailadresse: info@listemesteren.dk

Telefonnummer: (0045) 40 91 08 50

Betaling

Dankort 

Vi tager ikke kortgebyrer

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes

Bankoverførsel: obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen: Læs her. 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Andre aftaler: skal foreligge skriftligt. Specielle betingelser fra købers side, specificeret i købers

ordre, er ikke gældende for handelsforholdet, med mindre vi har givet vort skriftlige tilsagn. 

Levering

Vi sender vores varer med Cool Runner, Interfragt eller fragtmand efter gældende fragtpriser 

 Hertil kommer forsendelsesomkostninger. 

Leveringstid for varen:  2 - 7 dage. 

Priserne er kun gældende i Danmark, brofaste øer, ekskl. Færøerne og Grønland.

Vi sender dog også gerne til Grønland, Færøerne og resten af verdenen. Kontakt os pr. mail

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.


Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt

flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du

modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14

dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.


Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit

køb. Du kan sende en mail til info@listemesteren.dk ringe på telefon 40 91 08 50 eller benytte

standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom

de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb

  

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage

til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade

under transporten.


Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: træpilleovne, træpillefyr,

skorstene samt øvrige varer, der kun kan transporteres på paller. Udgifterne til returnering af disse

varer forventes højst at koste: 800 kr.


Ingen fortrydelsesret

Følgende aftaler kan ikke fortrydes: levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer

eller har fået et tydeligt personligt præg.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad

der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med

andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må

ikke tage den i egentlig brug.

 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket

betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af

varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det

beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra

leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste

form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din

besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi

har aftalt andet


Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os

dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Listemesteren

Brønderslevvej 64

9900 Frederikshavn


Det letter ekspeditionen, hvis du vedlægger en kopi af ordrebekræftelsen.


Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående

adresse mod forudgående aftale.


Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelsesret i erhvervskøb

 Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet,

pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden

for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig


Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid

sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan

tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til

Listemesteren

Brønderslevvej 64

9900 Frederikshavn

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Brug gerne

vores RMA. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer

ekspeditionstiden for reklamatione


Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 


Emballering

Hvis du på nogen måde er usikker på, hvordan en vare emballeres korrekt, så kontakt os inden du

sender varen.

I yderste tilfælde kan kunden gøres erstatningspligtig, hvis varen emballeres uforsvarligt.


Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.


Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Brændselsmesteren v/Palle G. Christensen

og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Personoplysninger

Personoplysninger

Brændselmesteren vil til brug for behandlingen af og dokumentationen for de indgåede aftaler, registrere

og opbevare en række personoplysninger om dig. Dette sker i det omfang oplysningerne har relevans for

de indgåede aftaler og deres opfyldelse. Dette vil typisk vedrøre dine kontaktoplysninger, såsom

telefonnummer, e-mailadresse, postadresse, men

kan også relatere sig til andre relevante personoplysninger. Personoplysningerne registreres af virksomheden

WEB-Koncept i forbindelse med din brug af Brændselmesterens webshop. Derudover opbevares en række af

personoplysningerne i et eksternt bogføringssystem (p.t. e-conomic). Efter aftalen er opfyldt vil de registrerede

personoplysninger sammen med øvrige opgave-relaterede oplysninger blive arkiveret i en 5-årig periode, hvorefter

oplysningerne vil blive slettet. Såfremt du har spørgsmål til de registrerede oplysninger, kan du kontakte

Brændselmesteren og såfremt du mod forventning måtte være utilfreds medBrændselmesterenbehandling af

dine oplysninger, kan du klage til Datatilsynet.


 

Den dataansvarlige på Brændselmesteren er Palle Grimshave.



Som registreret hos Brændselsmesteren v/Palle G. Christensen, har du altid ret til at sende os dine

indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret

om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til:

info@listemesteren.dk.


Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@listemesteren.dk. Hvis det ikke

lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online

klageportal her - http://ec.europa.eu/odr



Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 18.10.2017



Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

listemesteren

Brønderslevvej 64

9900 Frederikshavn

info@listemesteren.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale

om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 03.07.2018


Persondatapolitik for Brændselmesteren

 

GENERELT

1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger og beskriver, hvorledes Brændselmesteren,Ovnmesteren.dk indsamler og behandler oplysninger om vores kunder.

1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores hjemmesider.

1.3 Brændselmesteren er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Brændselmesteren kan ske via info@listemesteren.dk eller på tlf. 40 91 08 50, samt ved personligt fremmøde på Brønderslevvej 64, 9900 Frederikshavn

 

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI, TIL HVILKE FORMÅL OG RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN

2.1 Når du som kunde besøger Brændselmesteren og ovnmesteren.dk indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af siden, fx. om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på websiderne, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om hvilket styresystem din computer benytter.

2.1.1 Formålet er at optimere brugeroplevelsen og websidernes funktioner, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting kampagner via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre Brændselmesteren samt kunne vise dig relevante og attraktive tilbud.

2.1.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

2.2 Når du køber et produkt eller kommunikerer med os via ovnmesteren.indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt kommentarer til din ordre, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

2.2.1 Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.

2.2.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

2.3 Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn & e-mailadresse.

2.3.1 Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig.

2.3.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

2.4 Når du bliver tilmeldt som login-kunde på ovnmesteren.dk, bliver du bedt om at oplyse navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr. Udover navn, adresse og e-mailadresse vælger du selv hvilke oplysninger du vil give os.

2.4.1 Formålet er at kunne administrere dine login-oplysninger og levere dig de ydelser og tilbyde dig de fordele, der er forbundet med at have et login til ovnmesteren.dk, samt for at varetage vores interesse i at kunne sende nyhedsbreve og foretage målrettet markedsføring.

2.4.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b og f. Du vil ved tilmeldingen blive bedt om at give særskilt samtykke til elektronisk markedsføring.

 

MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

3.1 Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til Danske Fragtmænd, PostNord, DAO, Interfjord og GLS der forestår leveringen af de købte varer til dig. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.

3.2 Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af ovnmesteren.dk, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

3.3 To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

3.3.1 Kopi af Google LLC’s certificering >>

3.3.2 Kopi af Facebook Inc.’s certificering >>

3.3.3 Kopi af Mailchimp’s (The Rocket Science Group LLC) certificering >>

 

DINE RETTIGHEDER

4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

4.2 Indsigtsretten

4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

4.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til info@listemesteren.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

4.3 Retten til berigtigelse

4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Henvendelse kan ske til info@listemesteren.dk.

4.3.2 Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores login område, har du selv mulighed for at korrigere via log-in til din brugerprofil.

4.4 Retten til sletning

4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

4.6 Retten til dataportabilitet

4.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

4.7 Retten til indsigelse

4.7.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

4.7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser jfr. pkt. 2.1 og 2.3.

4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info@jimex.dk.

4.9 Retten til at klage

4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

 

SLETNING AF PERSONDATA

5.1 Oplysninger indsamlet om din brug ovnmesteren.dk jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af websiderne 1 år.

5.2 Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

5.3 Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på ovnmesteren.dk jfr. pkt. 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Har du tilkøbt udvidet garanti til et eller flere af de købte produkter, vil vi opbevare dine oplysninger i yderligere 1 år. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

5.4 Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til login på ovnmesteren.dk webshoppen jfr. pkt. 2.4, vil vi automatisk slette:

  1. a) såfremt du ikke har logget på din brugerprofil i 3 år
    b) såfremt du deaktiverer dit login og ikke genaktiverer det indenfor de næste 3 år.

 

SIKKERHED

6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

 

KONTAKTOPLYSNINGER

7.1 Brændselmesteren.dk er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Jimex Pejse ApS og Jimex.dk.

7.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. 4, kan du kontakte:

Brændselmesteren
Brønderslevvej 64

9900 Frederikshavn

Tlf. nr.: +45 40 91 08 50
E-mail: info@listemesteren.dk

 

ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

8.1 Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.

 

VERSIONER

9.1 Dette er version 1.0 af Brændselmesteren  opdateret den 31-10-2018.