Brændeovne

 

HVORFOR EN WIKING?

Din brændeovn skal stå på samme sted året rundt i mange år, og den skal både fungere som en varmekilde og et møbel. Det er derfor vigtigt at du vælger en brændeovn som passer ind i størrelse og stil til det miljø, hvor den skal placeres.

Variation og personligt præg
Vores designlinie indeholder både klassisk og moderne design, tilpasset små og store rum.

Alle brændeovnene kan leveres i sort og nogle af modellerne kan desuden fåes med naturstensbeklædning, som udover at være en flot natursten også er praktisk ved afgivelse af varme.

Herudover giver modellerne Miro 1, Miro 2, Luma 1, Luma 2 & Mini desuden muligheden for at få en smart væghængt brændeovn.

Oplev den levende ild
Hos WIKING udvikler vi konstant nye og stadigt bedre måder at forene den varme og hygge vi kender fra den traditionelle pejs med vores kunders krav til et varmemøbel og en effektiv energikilde. Det store glas i døren åbner mulighed for til fulde at nyde den levende ild, som har fascineret mennesker i årtusinder.


Moderne konstruktion og let betjening
WIKING brændeovnene er konstrueret efter de mest moderne teknikker for at opnå en ensartet kvalitet med brugervenligheden helt i top:

Der er indbygget rudeskyl, dvs. en forvarmet luftstrøm, som holder glasruden fri for sod og giver en klar oplevelse af ilden.
Tilførelsen af primær og sekundær luft styres let ved hjælp af et enkelt håndtag.
Vores brændeovne har et højisoleret brænd-kammer og et effektivt forbrændingssystem, som resulterer i en ren og effektiv forbrænding.
Den unikke konstruktion giver mærkbare fordele i dagligdagen. Brændeovnen bliver hurtig varm, forbruget af brændsel minimeres, varmeydelsen kan tilpasses behovet og der kan opnås meget lange indfyringsintervaller.

Kvalitet med 5 års udvidet reklamationsret
WIKING har mere end 30 års erfaring med brænde-ovnsproduktion, hvilket er din garanti for, at alle WIKING produkterne opfylder vores høje krav til kvalitet, design og funktion. Brændeovnene produceres i et højteknologisk produktionsmiljø med moderne udstyr som laserskæring og robotsvejsning. Hele processen resulterer i en høj ensartet kvalitet.

WIKING benytter materialer af bedste kvalitet hele vejen igennem. Blandt andet natursten fra Finland, rustfrie eller aluminiumsgreb, keramisk glas fra Europas førende glasleverandør samt ekstra holdbare pakninger.

Brændkammeret
Alle WIKING brændeovnene har et højisoleret brændkammer, som består af Vermiculite plader. Vermiculite er et naturmateriale fra Afrika, som har en virkelig god isoleringsevne kombineret med lav vægt i forhold til andre producenters ildfaste sten. Vermiculitepladerne sikrer at temperaturen hurtig bliver så høj at forbrændingen bliver ren og effektiv. En ren forbrænding giver mindre sod i din brændeovn og i din skorsten hvilket skåner miljøet og mindsker risikoen for skorstensbrand.

WIKING® Automatic™
Med WIKING® Automatic™ får du mange fordele:

Bedre komfort
Lettere optænding
Ren og effektiv forbrænding
Mindre belastning af miljøet

I en WIKING brændeovn sker luftreguleringen ved optænding og genindfyring helt automatisk gennem WIKING® Automatic™. En varmefølsom bimetal fjeder udvider eller trækker sig sammen afhængig af temperaturen i brændeovnen. Ved optænding er spjældet åbent så den korrekte mængde luft til forbrændingen tilføres flammerne og der kommer godt gang i bålet. Hurtigt stiger temperaturen, spjældet lukkes automatisk og der fås en ren og effektiv forbrænding. Når ilden begynder at brænde ud åbnes spjældet automatisk igen og der er klar til at lægge nyt brænde på eller lade ilden dø ud.